Национален телефон 0700 42 555

Сервиз

В качеството си на oторизиран сервиз на големите световни производители Canon и Ricoh за пълната гама офис продукти, включително персонални, офис и професионални машини за печат и копиране, принтери, скенери, факс-апарати, документни скенери и микрофилм скенери, екипът на КАНТЕК предоставя на своите клиенти гаранционна и извънгаранционна поддръжка за тези класове продукти на територията на цялата страна.

Kато оторизиран сервизен партньор на Canon и оторизиран сервизен партньор на Ricoh, КАНТЕК разполага с екип от сертифицирани инженери (Certified Service Engineers & Certified Technologies Engineers, Aficio Master, Connectivity Master), всеки от които има определена специализация. Наличието на сертифицирани специалисти осигурява безпроблемно и коректно прилагане на договорените процедури за обмен на ноу-хау, резервни части и поддържане на високо ниво на сервизните услуги. Ето защо нашите клиенти на практика имат на разположение сертифицирани експерти, които не само познават в детайли архитектурата и хардуерните особености на всички продукти и решения, предлагани в момента, но могат да решават и комплексни системни проблеми.

КАНТЕК осигурява надежден сервиз и поддръжка на място при клиента, независимо от разстоянията, гарантирайки поправка на доставените изделия и/или бързата им замяна с резервни. Именно поради отличната сервизна мрежа в страната, КАНТЕК може да обслужва качествено и своевременно своите клиенти, независимо къде са тe. Всички сервизни центрове разполагат със собствен транспорт, резервни части и консумативи и с оборотни устройства.

За мнения, препоръки или оплаквания:

  • Back office: Тел.: 0700 50 755, e-mail: callcenter@cantek.bg

Форма за заявка към сервиза на Кантек

презареди