Национален телефон 0700 42 555

CANON

Основана през 1937, Canon (Канон) се разраства в глобална компания, която работи на разнообразен диапазон от пазари, включително Бизнес решения, Потребителска електроника за образи, Предаване на данни и комуникации, Медицински системи и Индустриални продукти.

С годишните си чисти продажби от 3467 милиарда йени и глобални работни места за приблизително 118 000 човека в около 200 компании, Canon (Канон) е една от най-известните и уважавани компании по света.

Безкрайният прилив на идеи и нововъведения държи Canon (Канон) в челните редици на отрасъла. Избирайки продуктите на Canon, предприятията и потребителите залагат на надеждни, стилни и авангардни технологии.

Философията на Canon

"Киосей" е фирмената философия на Canon, която е залегнала в основата на търговска марка, както и в бизнес и спонсорските дейности. "Киосей" е японска дума, която означава "да живеем и работим заедно за общото благо" – принцип, който формулира ценностите и моралните задължения на Canon като един добър гражданин на света.

Фирма Кантек е сертифициран партньор на Canon. Към 2023 година Кантек притежава сертификати от Canon в следните области:

Златен партньор за:

  • Large Format Print Specialist
  • Professional Print Specialist
  • Workspace Collaboration Solutions
  • Workspace Managed Services

Сертифициран сервизен партньор
 

 

Вижте продуктите на Canon в нашия каталог