Национален телефон 0700 42 555

Промоции

Промоции Кантек

За фирмата

История

Фирма Кантек e българска търговска фирма, основана през 1990 г. в София. За годините на своята дейност тя завоюва и утвърди лидерската си позиция на пазара на офис оборудване. Кантек предлага на своите клиенти перфектно търговско и сервизно обслужване, качествена и доказана офис техника от световноизвестни търговски марки, оригинални консумативи на преференциални цени и складови наличности.

Фирмата изцяло покрива територията на България с 10-те търговско-сервизни бази, в които работят над 60 служители, като е в състояние да отговори на потребителските нужди по всяко време и навсякъде. Кантек е спечелила доверието на над 5000 български корпоративни клиенти, частни компании и държавни учреждения.

Основни направления в дейността на фирмата:

  • MPS - Внедряване на софтуерни решения за управление и оптимизация на печата
  • Производствен печат - Предлагаме гъвкави и ефективни технологични решения, с които ще справите без притеснения с големите тиражи цветен и черно-бял печат
  • Офис техника - Продажба и отдаване под наем на офис техника, подходяща за разнообразни работни среди с различна натовареност 
  • Сервизна дейност - Отлична гаранционна и извънгаранционна поддръжка на Вашата офис техника

 

Международни контакти

Основните партньори, с които Кантек има дългогодишни търговски взаимоотношения и от които внася качествени и високотехнологични продукти, са световните гиганти Ricoh, Ideal, Renz, ReCo, Imageware, Canon, Avery, Therefore, Equitrac, Uniflow.

С грижа за клиента

Стремежът, доказван ежедневно от всички работещи в Кантек, е да се съхрани традицията на доброто обслужване, като максимално се отговаря на изискванията на клиентите и навременно им се предлагат най-новите продукти и услуги.

Въпреки мащабите на постигнатото от Кантек, ние сме убедени, че най-точният показател за всяка сериозна фирма е доверието на клиентите. С идеята да съхраним спечеленото доверие, в Кантек защитихме изискванията на интегрираната система за управление по стандартите:

  • ISO/IEC 27001:2013 - Сертификат на Система за управление на сигурността на информацията
  • ISO 20000-1:2011 - Сертификат на Системата за управление на ИТ услугите
  • ISO 9001:2015 - Сертификат на Системата за управление на качеството
  • ISO 14001:2015 - Сертификат на Системата за управление по отношение на околната среда
  • OHSAS 18001:2007 - Сертификат на Системата за управление на здравословните и безопасни условия на труд