Национален телефон 0700 42 555

За фирмата

История

Фирма Кантек e българска търговска фирма, основана през 1990 г. в София. Кантек е доставчик на две световни марки в България на пазара за управляеми печатни услуги, управление на документи, дигитални преси за производство на книги, учебници, и рекламни материали и процеси свързани с услугите за аутсорсинг на печата. Нашият уникален подход към Управляваните услуги за печат осигурява на клиентите непрекъсната работа, ефективни процеси и иновативни технологии.

С тридесет годишен опит, Кантек подпомага бизнеса на фирми и организации от всякакъв вид и размери във всеки индустриален сектор. Дългогодишният опит ни е снабдил с огромни количества специализирани познания, които ни позволяват да проектираме и приспособим решения, специално за да отговарят на бизнес средата, в която работят организациите в България.

Ние доставяме многофункционални устройства и принтери; дигитални системи за малки тиражи; софтуерни решения за управление на документи и работни процеси за офис и производствена среда. Да бъдеш многофункционален доставчик означава, че можем да предложим напълно персонализирани и мащабируеми решения, като комбинираме най-добрите хардуерни и софтуерни решения от водещите производители на пазара. 

Ние имаме доказан опит, за да предоставим оптимизирана стратегия за печат. Нашите водещи, висококвалифицирани, професионални експерти, ще разберат бизнеса ви и уникалния начин, по който в момента работят вашите хора, процеси и технологии. Нашите доклади за печат и препоръки ще ви дадат пълна прозрачност и ще ви посочат как най-новите технологии и свежият подход могат да постигнат спестявания и подобрена ефективност за вас. Ние оптимизираме Вашето представяне чрез нашето уникално решение за Управлявана услуга. Ние наблюдаваме вашите устройства в реално време, предотвратяваме потенциални грешки отдалечено, преди те да се появят, и изпращаме инженери, преди да се обадите за проблем. 

Основни направления в дейността на фирмата:

  • MPS - Услуги свързани с управление и оптимизация на печата
  • Производствен печат - Решения, свързани с производство на учебници, книги, рекламни материали в малки тиражи.
  • Аутсорсинг на печта - Отдаване под наем на хардуерни и софтуерни решения

 Международни контакти

Основните партньори, с които Кантек има дългогодишни търговски взаимоотношения и от които внася качествени и високотехнологични продукти, са Canon, Ricoh, Ideal, Renz, ReCo, Imageware, Canon, Avery, Therefore, Equitrac, Uniflow.

С грижа за клиента

Стремежът, доказван ежедневно от всички работещи в Кантек, е да съхрани традицията на доброто обслужване, като максимално отговаря на изискванията на клиентите.

Кантек работи съгласно изискванията на интегрираната система за управление по стандартите:

  • ISO/IEC 27001:2022 - Сертификат на Система за управление на сигурността на информацията
  • ISO 20000-1:2018 - Сертификат на Системата за управление на ИТ услугите
  • ISO 9001:2015 - Сертификат на Системата за управление на качеството
  • ISO 14001:2015 - Сертификат на Системата за управление по отношение на околната среда
  • ISO 45001:2018 - Сертификат на Системата за управление на здравословните и безопасни условия на труд

 Нашите системи за управление на качеството, опазване на околната среда, управление на сигурността на информацията, управление на здравословните и безопасни условия на труд и управление на ИТ услугите, доказват че процесите, чрез които се грижим за нашите клиенти, са на най-високите международни стандарти.