Национален телефон 0700 42 555

Новини

Уловете всеки миг с Canon Powershot SX520 HS и Canon Powershot SX400 IS

22 август 2014 Сподели

Уловете всеки миг с Canon Powershot SX520 HS и Canon Powershot SX400 IS

 

  

 

Canon Powershot SX520 HS и Canon Powershot SX400 IS притежават съответно 42х и 30х увеличение, като в тях е въплътен водещият опит на Канон при производството на компактни тела.
Създаден, за да Ви помага да се справите с всяка ситуация, Powershot SX520 HS, с мощното си 42х оптично увеличение, е подходящ както за дома, така и за снимане навън. С 24 mm широкоъгълен обектив и 1008 mm максимално фокусно разстояние, Powershot SX520 HS може да заснеме всичко – от пейзажи до снимки с изключителна детайлност.
С подобрения режим „Помощ при кадриране“ и усъвършенстваният автоматичен режим, Powershot SX520 HS намалява коефициента на увеличение, когато обектът излезе от кадър, и ви помага да поддържате предварително зададен константен размер на лицата. Лесно е да проследявате отдалечени обекти, когато снимате с голямо увеличение.
Powershot SX400 IS е с голямо 30-кратно оптично мащабиране, вградено в компактно и леко тяло, което го прави лесен за носене. И двата модела могат да снимат високоскоростни серии от снимки.
И двата модела са снабдени с интелигентния оптичен стабилизатор на образа, за да разкриете изцяло творческите си възможности и да снимате в различни ситуации. Вече няма да се тревожите, че заклащането на фотоапарата ще доведе до размазване на снимките. Този фотоапарат се адаптира автоматично и осигурява ясни и детайлни снимки и видео дори ако снимате при максимално увеличение.
Powershot SX520 HS притежава утвърдена HS система, която комбинира DIGIC4+ процесор с високочувствителен, 16-мегапикселов, CMOS сензор, която дава възможност за постигане на чудесни резултати при ниска осветеност.
Powershot SX520 HS помага да разгърнете творческия си усет. Чрез режима "Творческа снимка" интелигентно заснема шест изображения на един обект с различни артистични ефекти. Или експериментирайте с разнообразните творчески режими – от ефект "Рибешко око" до преобразяване на снимките или видеозаписите така, че да изглеждат като миниатюрни модели.

Проектиран за удобна работа. Можете да се наслаждавате на по-стабилни изображения, дори при максимално увеличение, и да снимате удобно продължително време благодарение на подобрената ергономична ръкохватка.