Национален телефон 0700 42 555

Новини

Новите скенери на Канон правят работата Ви необикновена

13 юни 2014 Сподели

Новите скенери на Канон правят работата Ви необикновена

• imageFORMULA P-215II – мобилен скенер: Новият Р-215II, който измества Р-215, предлага на пътуващите мениджъри, малките офиси и потребителите от вкъщи първокласна продуктивност при работа. Можете да сканирате ефективно в офиса, вкъщи, в движение, благодарение на високата скорост – до 30 ipm и на ADF – за 20 листа. Canon imageFORMULA-215II е в комплект с новата версия на CaptureOnTouch и CaptureOnTouch Lite, както и актуалните версии на BizCard (Windows & Mac), PaperPort (Windows) и PageManager (Mac).


• imageFORMULA DR-C225 and DR-C225W – настолни скенери за офис отдели: Заменяйки DR-C125 и DR-C125W, новите DR-C225 и DR-C225W помагат на организациите да пестят пространство, благодарение на уникалния им, вертикален J-образен дизайн при подаване на документите. Устройствата са компактни и подходящи и за най-малкото бюро. DR-C225W е WI-FI съвместим, а сега с подобрена скорост при безжично сканиране към мобилни устройства и компютри – до 50 ipm, осигурявайки високо ниво на продуктивност, независимо от режима на сканиране.


• imageFORMULA DR-M160II – скенер за офиса: Новият DR-M160II, който замества imageFORMULA DR-M140, предлага повишена продуктивност, благодарение на подобрената си скорост на сканиране при резолюция 300 dpi – до 100 ipm. DR-M160II разполага със същия механизъм за подаване на документите, като своя предшественик, организациите могат да сканират до 7 000 документа на ден.


• imageFORMULA DR-M1060: Базиран на същия успешен дизайн като imageFORMULA DR-M140, imageFORMULA DR-M1060 е устройство с уникално компактни размери, за сканиране във формат А3. Характерно за този дизайн са двете опции за подаване на хартията – U-образен път и прав път. Това гарантира, че устройството не е просто изключително компактно за работни среди, където пространството е от първостепенно значение, но също така и много гъвкаво и подходящо за работа с щирока гама от медии – от тънка хартия до дебели лични карти и дори документи до 3 метра дълги.


• CaptureOnTouch (Версия 3): Най-новата версия на CaptureOnTouch, която идва в комплект с новите IMAGEFORMULA P-215II, DR-C225, и DR-C225W, е напълно обновена, за да сканирате още по-интуитивно и ефективно.


• CaptureOnTouch Lite (Версия 3): Последната версия на софтуера CaptureOnTouch Lite е имплементирана в новия мобилен скенер - IMAGEFORMULA P-215II и работи, когато устройството се свърже към компютър чрез USB - без да е необходимо да инсталирате допълнителен софтуер или драйвери.