Национален телефон 0700 42 555

Новини

Canon imagePRESS C800

05 юни 2014 Сподели

Canon imagePRESS C800

Canon imagePRESS C800 

Мощна и гъвкава цветна печатна преса за малотиражен производствен печат, иновативната imagePRESS C800 предоставя нови нива на качество и производителност с богата гама от печатни носители и широк избор от довършителни опции.

  • Автоматичен двустранен печат до 300 g/m2
  • Изключително качество на изображението
  • Голяма точност при подравняване лице/гръб
  • Иновативен тонер Consistently Vivid (CV)
  • Гъвкави функции за довършителни операции

Иновативен цветен производствен печат

Това мощно устройство за цветен производствен печат включва набор от иновативни технологии в компактна конструкция и предоставя изключително качество, отлична производителност от край до край, интелигентна гъвкавост и разнообразна работа с хартия. То предлага отлична възвръщаемост на инвестицията – спестява време и разходи на натоварени печатни центрове и предоставя нови възможности за генериране на приходи от печат в областта на графични изкуства.

Изключително качество на печат

Иновативните технологии гарантират водещо за този клас качество на печат без компромис с производителността. Новоразработеният тонер Consistently Vivid (CV) на Canon подобрява ефективността на трансфера и предлага усъвършенствана консистентност и прецизност на цветовете върху широка гама от носители. Той включва нова компактна и изключително точна технология за подравняване на отпечатаните изображения върху двете страни на листа, която осигурява най-добри резултати за този клас, независимо дали отпечатвате 1 лист, или хиляди. Наред с това, лазерният модул VCSEL постига изключителна разделителна способност от 2400 dpi, осигурявайки по-висока прецизност в отпечатването на текст и изображения. Той също така включва няколко метода за растеризация с полутонове за постигане на по-голяма гъвкавост и оптимизирано качество, близко до офсетовото. Тези технологии, заедно с усъвършенстваното калибриране на цветовете, предоставят необходимото качество на печат дори за най-взискателните среди.

Максимална продуктивност

imagePRESS C800 предоставя впечатляващи производствени скорости до 80 страници в минута върху широка гама носители. Машината може да работи с максимална скорост при дебела хартия до 220 g/m2 и бързо и лесно да печата двустранно върху носители 300 g/m2. Значителните подобрения в технологията с изпичаща лента позволяват на imagePRESS C800 да отпечатва сложни задачи върху широка гама от печатни носители. По-конкретно, върху хартии без покритие този imagePRESS модел ще превъзхожда всяка друга машина за малотиражен производствен печат.

Интелигентна гъвкавост

Налични са три производителни, иновативни и интуитивни решения за работния процес, включително EFI, PRISMAsync и Canon. Решението на Canon е мощно и лесно за употреба и ви дава възможност за висококачествен печат. Контролерът EFI предоставя висока производителност и поддържа технологията на Fiery за бърз печат на променливи данни за персонализиран печат с голяма печалба. Контролерът PRISMAsync предлага една точка за управление на цялата ви система благодарение на неговите интуитивни функции и ефективно разпределяне на задачите.

Гъвкави довършителни операции

imagePRESS C800 предоставя отлична производителност от край до край с богат избор от функции за довършителни операции, включително: изработване на брошура с подрязване с три ножа, поточно подвързване с гръб, стакер с голям капацитет и множество опции за сгъване с поточни финишъри на други производители.

 

Очаквайте през септември - демонстрации на живо в нашия шоурум!