Национален телефон 0700 42 555

Новини

Безплатно обновяване на софтуера за първите Morpia™ съвместими устройства на Канон

20 май 2014 Сподели

Безплатно обновяване на софтуера за първите Morpia™  съвместими устройства на Канон

Канон предлага безплатно обновяване на софтуера Mopria™ за първите си сертифицирани си продуктите

     С цел да бъде улеснен мобилният печат, от 15.05.2014г. Канон вече предлага безплатно обновяване на софтуера за Mopria™ сертифицирани продукти. Към тази група спадат седем мултифункционални устройства модел i-SENSYS и един модел PIXMA - мастилено-струйно мултифункционално устройство.
      Обновяването позволява устройствата на Канон автоматично да разпознават безжичната връзка от Mopria™ съвместими смартфони, таблети и други мобилни устройства. Потребителите могат да печатат от тях, като изберат принтера посочен на екрана.
      Mopria™ сертифицираните устройства на Канон включват: i-SENSYS MF8580Cdw, MF8550Cdn, MF8540Cdw, MF8280Cw, MF8230Cn, MF6180dw, MF6140dn. Обновяването на софтуера ще е възможно и за Canon PIXMA MG7150 – мастилено-струйно мултифункционално устройство.
     До сега мобилният печат е изисквал инсталиране на приложения, създавани и разработвани от производители на устройства. Вече потребителите лесно ще печатат безжично от мобилни устройства, когато и където им е необходимо вкъщи, на работното място или в движение, а за в бъдеще броят на Mopria™ сертифицирани продукти ще се увеличава.
      Като основател на Mopria™ Alliance, Канон е една от първите компании – производител на Mopria™ сертифицирани продукти. Канон ще продължи да полага усилия, насочени към улесняване на печата, паралелно с повишаване броя на Mopria™ сертифицираните устройства.