Национален телефон 0700 42 555

Новини

Ricoh обяви новите производителни и отговорни към околната среда цветни мултифункционални A3 продукти - MP C2003SP , MP C2003ZSP , MP C2503SP и MP C2503ZSP

07 февруари 2014 Сподели

Ricoh обяви новите производителни и отговорни към околната среда цветни мултифункционални A3 продукти -  MP C2003SP , MP C2003ZSP , MP C2503SP и MP C2503ZSP

Новите цветни мултифункционални A3 продукти на Ricoh вече са налични за продажба. MP C2003SP, MP C2003ZSP, MP C2503SP и MP C2503ZSP, са А3 цветни мултифункционални принтери, предназначени да увеличат производителността в офиса по щадящ околната среда начин. Тези стилно проектирани устройства предлагат кратко време за загряване от 19 секунди, а първата цветна страница излиза само след 7.5 секунди. Моделите са със скорост на печат от 20 до 25 страници в минута. Разполагат с иновативен операционен сензорен панел и усъвършенстван контролер за добра производителност, изключително качество на изображението, както и уникално подвързване без телчета (stapleless телбод).

В днешно време, търсенето на мултифункционални устройства, които са по- отговорни към околната среда, като същевременно осигуряват по-висока производителност чрез разширена функционалност се увеличава. А новите цветни МФУ на Rocph балансират всички тези различни изисквания в един атрактивен и стилен дизайн. Те позволяват на потребителите да спестят време и помагат за повишаване на производителността в офиса чрез иновативни функции като вградения финишер, stapleless телбод, четец за смарт карти, възможност за копиране на лични (ID Card) карти, създаване на Searchable PDF. В същото време, потребителите имат пълната увереност, че с тези продукти се намалява въздействието върху околната среда чрез ниска консумация на енергия и регулиране на режимите за включване и изключване на устройствата.

Увеличаването на офис ефективността е ключова цел за Ricoh, а тези устройства са превъзходни за това. В сърцето им е GWNX контролер Ricoh , който поддържа функции като отдалечено изпращане на факс, печат от USB/SD памети, персонализиране на потребителския панел. А "Distributed Management Scan" позволява условията за сканиране и дестинаците да се настройват автоматично – така спестяваме време и подобряваме ефективността в офиса.

Устройствата са лесни за използване. Техния сензорен панел е подобен на тeзи при iPad и Android устройства, коeто прави работата по-лесна и по-бърза. Те поддържат все по-популярния SRA3 формат(опция), което позволява цветните маркери да бъдат отпечатани за ефективен контрол на цветовете. При едностранен печат те работят с хартия до 300 g/m², а печата върху пликове е чрез стандартен подавач.

Особено полезна опция е уникалния "stapleless" телбод на Ricoh, който позволява подвързване на макс. пет листа без телчета. Това спестява ресурси(телчета) и избягва риска от нараняване на потребителите при отстраняването на телчетата, когато сканирате подвързан документ.

Вътрешният финишер позволява подготвяне на висококачествени професионални документи. Общия капацитет може да се увеличи , като се прибави допълнителна тава върху финишера, без да се увеличават габаритите на устройството. Изключителна яснота на изображението се осигурява чрез контрол на процесите в реално време, който стабилизира цветовете и плътността на изображението. Цветовете могат да бъдат лесно прецизирани чрез използване на функции за контрол  "преди " и " след" печат на снимки .

Стойностите на общото потребление на електроенергия (TEC), на тези устройства, са сред най-ниските в сектора. Консумацията на енергия в режим „sleep mode” е също една от най-ниските в тази индустрия. Настройките за включване/изключване може да се регулират, за да се намали консумацията на енергия.

MP C2003SP, MP C2003ZSP, MP C2503SP и MP C2503ZSP са „стройни”, и заемат минимално от ценното място в офиса. Освен това са изключително тихи. Умело проектираните им корпуси намаляват шума на движещи се части, а вентилаторите спират работа по време на режима „sleep mode”.