Национален телефон 0700 42 555

Новини

Canon - нова есенна колекция от продукти

18 септември 2013 Сподели

PowerShot G16 

С контрола и производителността, от които се нуждаят професионалистите, супербързият PowerShot G16 се характеризира с високоскоростен автоматичен фокус, серия от снимки с 9,3fps*, ярък f/1,8-2,8 5x вариообектив, HS система с DIGIC 6 и Full HD при 60fps.

 

PowerShot S120

С обектив с голям отвор на диафрагмата (f/1,8), HS система, високоскоростно заснемане на серия от снимки с честота 9,3fps*, подобрена ергономия и Wi-Fi, PowerShot S120 поставя изключителни характеристики в джоба на сериозните фотографи.

 

 PowerShot SX510 HS

Преносим компактен любителски фотоапарат от висок клас с 30x увеличение, PowerShot SX510 HS e напълно оборудван с HS система, Wi-Fi и Full HD видео за заснемане и споделяне на всяко събитие с лекота.

PowerShot SX170 IS

Супер лесно 16x суперувеличение с качество от Canon
Приближете се 16x и заснемете детайлни 16-мегапикселови снимки и HD видео с лекота, използвайки компактния и подходящ за цялото семейство PowerShot SX170 IS. Интелигентният IS осигурява добри резултати дори при голямо увеличение.

 

Canon PIXMA MG2450


Стилно и достъпно многофункционално устройство за дома
Компактно многофункционално устройство за лесен печат, сканиране и копиране у дома, предлагащо опционни, рентабилни патрони с мастило XL и софтуер за интелигентен уебпечат.

 

PIXMA MG2550

Достъпно многофункционално устройство за дома със стилно бяло покритие
Лесен за използване, пестящ място многофункционален принтер, скенер и копир със стилно бяло покритие, предлагащ опционни, рентабилни патрони с мастило XL и софтуер за интелигентен уебпечат.

PIXMA MG3550

Стилно, компактно Wi-Fi многофункционално устройство с лесен мобилен печат
Стилно и компактно многофункционално устройство с Wi-Fi за споделяне и използване навсякъде в дома. С бърз, висококачествен печат, копиране и сканиране, устройството поддържа също Google Cloud Print и Apple AirPrint.

PIXMA MG5550

Висококачествено многофункционално устройство с 5 мастила с лесен мобилен печат и печат в облака
Висококачествено Wi-Fi многофункционално устройство за дома с функции за печат, копиране и сканиране. Характеристиките включват 5 отделни мастила, усъвършенствана свързаност за смартфони и директен облачен печат плюс опции за използване на XL патрони с мастило.


PIXMA MG6450

Високопроизводително многофункционално устройство с 5 мастила с Wi-Fi, печат в облака и мобилен печат
Високопроизводителен многофункционален фотопринтер с 5 мастила и усъвършенствана Wi-Fi свързаност за директен печат от смарт устройства и облака. Стилно, компактно и лесно за управление устройството предлага разпечатки с превъзходно качество.


PIXMA MG7150

 

Първокласно многофункционално устройство с 6 мастила, сензорен контрол, печат в облака и мобилен печат.
Първокласен многофункционален фотопринтер с 6 мастила за професионални резултати у дома. Стилен и лесен за използване с интуитивен сензорен контрол, той предлага усъвършенствана свързаност за печат от смарт устройства и директно от облака.