Национален телефон 0700 42 555

Новини

Новата PIXMA E514 пести до 70% от разходите за печат

08 март 2013 Сподели

Новата PIXMA E514 пести до  70%  от разходите за печат

Системата с мастила на PIXMA E514 предлага отпечатване на до 800 страници A4 от един патрон с черно мастило и 400 от един цветен патрон, осигурявайки по-дълги периоди между смяната на мастилата . С високите скорости на печат на документи от 8,6 ipm за монохромен печат, 5,0 ipm за цветен печат и приблизително 44 секунди за печат на снимка без бяло поле, E514 осигурява бърз и качествен печат у дома.
Притежаващ много компактен корпус със стилно матовочерно и синьо покритие и LED дисплей, новият PIXMA E514 предлага печат, копиране и сканиране у дома. Конструкцията FastFront улеснява смяната на мастила и зареждането на хартия, изпълнявани от предната част на устройството. Това позволява многофункционалното устройство да бъде разположено по-близо до стената или поставено на рафт, заемайки по-малко място.
Благодарение на хибридната система от мастила, PIXMA E514 отпечатва зашеметяващи снимки с богати цветове, използвайки багрилни мастила на Canon, и ясен текст в документите, използвайки пигментно черно мастило. Технологията FINE на печатащата глава на Canon осигурява капки с размер 2pl и максимална резолюция на печат 4800dpi, отпечатвайки прекрасни снимки без зърнистост.
PIXMA E514 се предлага стандартно с разширен набор от софтуер. Той включва My Image Garden, който предлага усъвършенствани функции, като например технология за сортиране на снимки, разпознаване на лица и автоматични предложения, улеснявайки управлението на вашите снимки и откриването на креативни начини за печат. Приложението Print Your Days на Canon позволява на потребителите да отпечатват направо от Facebook. Софтуерът на принтера помага също да пестите хартия, отпечатвайки две или повече страници от даден документ върху един лист хартия.

PIXMA E514 ще бъде налична за продажби в края на март 2013.