Национален телефон 0700 50 755

Новини

Нови сервизни автомобили

20 ноември 2009 Сподели

Нови сервизни автомобили

Ключове за четири нови сервизни автомобили получиха днес колегите от Благоевград, Плевен и Стара Загора.

Успешна и безаварийна работа на всички!!!