Национален телефон 0700 42 555

Новини

Ricoh е определенa за една от 100-те Глобални Новаторски компании

10 януари 2013 Сподели

Списъкът акцентира върху 100 корпорации и институции по целия свят, които са в основата на иновациите. Изборът е базиран на четири основни критерии: общ брой на патенти, успеваемост на отпуснатите патенти, глобален обхват на портфолиото и патентно влияние, доказано от почетни грамоти.Ricoh издаде повече от 4,200 патента през фискалната година на компанията, завършваща на 31 Март, 2012. Като цяло, Ricoh притежава повече от 22,000 патента, издадени в Япония и 18,000 чуждестранни патента (считано от 31 Юли, 2012).
Устойчивата иновация на Ricoh показва придържане към тяхното лого ‘imagine.change.’ и подкрепя техния подход на бизнес решения към разглеждане на най-спешните предизвикателства пред клиентите.
Изявление от Ютака Еби, Корпоративен Вице-Президент на Ricoh и Генерален Мениджър на Дивизията по правна и интелектуална собственост:
The Ricoh Group е отдадена на развитието на новаторските технологии за създаването на офис среда от 21 век, като в същото време предлага нови равностойни цени на клиентите. Ние се стремим да предложим иновативни продукти и услуги на клиентите ни чрез нашите технологически успехи.
Ние сме много горди да бъдем включени в списъка на Thompson Reuters „Топ 100 на Глобални Новатори’ за 2012г. Интелектуалните ни качества са показателни за това как всеки ден помагаме на потребителите по целия свят. Следователно, ние сме се посветили в създаването на висококачествена интелектуална собственост и сме положили огромни усилия да усвоим и приложим правата на интелектуалната собственост, които допринасят за предпазването и продължителното развитие на това съществено предимство.
Организациите, включени в класацията на Thompson Reuters „Топ 100 Глобални Новатори“ за 2012г.,превъзхождаха компаниите от списъка ‘S&P 500’ с три процента по пазарни претеглени приходи ( 15 процента срещу 12 процента ), според финансовия анализ на Thomson Reuters.
„Новаторството е в основата на икономическия просперитет и технологичен напредък“-заявява Дейвид Браун, управляващ директор на Thomson Reuters IP Solutions.Нашата методология при изготвянето на класацията ‘Топ 100 Глобални Новатори’ демонстрира поуките, които могат да бъдат извлечени от анализирането на патентна информация и потвърждава факта, че компании, фокусирани върху иновациите движат растежа и финансовия успех.