Национален телефон 0700 42 555

Новини

Ricoh Women’s British Open

29 август 2012 Сподели

Ricoh Women’s British Open

Голф турнирът Ricoh Women’s British Open заема определено място на световната сцена в една историческа за спорта година.

Лондон, 28 август - Ricoh, технологична компания, специализирана в офис оборудване за печат, производствени решения за печат, системи за управление на документи и ИТ услуги, потвърди тазгодишното спонсорство на Women’s British Open за 6-та поредна година. На първенство, чийто домакин е Роял Ливърпул Голф Клуб от 13 до16 септември 2012 г., професионални голфърки ще оставят своя отпечатък върху световната сцена, след една историческа за спорта година във Великобритания ‘12 г. Ricoh ще подпомага организаторите на турнира с широка гама от услуги, свързани с управлението на документопотока в процеса на подготовката и по време на събитието. Както и в предишни години, Ricoh ще сведе до минимум въздействието върху околната среда при обработка на документи чрез своята Програма за устойчива оптимизация. След събитието, Ricoh ще компенсира всички неизбежни емисии, останали от парниковите газове при управление на документи, както и тези, генерирани от пътуването на гостите за Ricoh Open. По подобен начин миналата година Ricoh неутрализира 56 тона от неизбежните емисии на въглероден двуокис с въглеродни кредити, генерирани от проекти за чиста енергия, в които Ricoh инвестира.

За да подчертае съпричастието си към своя нов слоган imagine.change., тази година Ricoh бе домакин на кръгла маса, резултатите от която ще доведат до разширяване на сътрудничеството между клиентите на компанията. Присъстващите включват C-ниво мениджъри от водещи организации от цял свят. Заедно те обсъдиха бъдещите предизвикателства пред бизнеса, влиянието на технологиите и как най-добре да оптимизират своите бизнес процеси, свързани с производството, разпространението и съхраняването на документи.

Ricoh Women’s British Open е идеална платформа за Ricoh да докаже своите силни екологични ценности. В допълнение към управлението на документи, Ricoh ще осигури серия от мероприятия както за играчите, така и за зрителите с цел да намалят своите въглеродни отпечатъци. Всички те са поканени да вземат участие в "Зелена Инициатива за утре" (GIFT) и да потвърдят ангажираността си за намаляване на собственото си въздействие върху околната среда. За всеки десет души, които потвърдят ангажиментите си към опазването на околната среда - онлайн или в зоната на зрителите в Роял Ливърпул Голф Клуб, - Ricoh и Ricoh Women’s British Open ще засадят по едно дърво в Африка.