Национален телефон 0700 42 555

Новини

Canon imageFORMULA DR-C130 са вече налични за продажба

24 юли 2012 Сподели

Canon imageFORMULA DR-C130 са вече налични за продажба

Canon пуска универсален и компактен настолен скенер за обработка на документи в цифрови работни потоци и облаци.

От днес стартира продажбата на imageFORMULA DR-C130, гъвкав и компактен настолен скенер, който идва с пълен набор от професионален софтуер за сканиране за високо качествена обработка на документи.
Canon imageFORMULA DR-C130 е най-новото допълнение към гамата на Canon imageFORMULA. Лесен за употреба и надежден при сканиране, DR-C130 е с гъвкав софтуер, включително и с непрекъсната връзка към облака, и продуктивно сканиране със скорост 30ppm/60ipm.

Новият imageFORMULA DR-C130 е специално предназначен за организациите занимаващи се със застраховане, финанси, здравеопазване, транспорт или в държавни сектори.

Новият настолен скенер е изключително лесен за използване и се предлага с пълен набор от мощен професионален софтуер, позволяващ на потребителите да сканират и обработват документите си по-ефективно. Софтуерът, с който се доставя скенера, включва: CaptureOnTouch, CapturePerfect, eCopy PDF Pro Office, BizCard, PaperPort, OmniPage и Kofax VRS. Връките към облака базирани на Microsoft SharePoint, Evernote и Google Docs също са интегрирани, което позволява на потребителите незабавно и безпроблемно обработване на документите към облака и достъп до тях навсякъде по света. DR-C130 също така позволява инсталирането на по време на работа контроли, които поддържат директна комуникация с EMC Captiva Cloud Toolkit ¹, което позволява на разработчиците на софтуер без усилие да се създаде уеб-базирани приложения за сканиране.

За да се гарантира прецизно и точно сканиране на документите, новият DR-C130 предлага разнообразие от усъвършенствани функции за обработка на изображения, включително и автоматично откриване на цвят, разпознаване на ориентацията на текста, и "multistream преработка, която побира двойно по-голям работен поток на изхода за повишена ефективността и намаляване на разходите.

Със здравия механизъм за подаване на документи, DR-C130 осигурява надеждно сканиране на смесени видове документи, включително и много дебели документи, като релефна карта или лични карти и дълги документи на до 3 метра. Устройството идва с ултразвуков детектор за откриване на грешки при сканиране на различни документи, Неговата двойна функция за откриване на грешки при подаванена документите може да спести на потребителите ценно време при сканиране, особено при грешки, произтичащи при сканиране на пликове или при документи със залепена бележка. В тези специални случаи потребителите могат бързо и удобно да игнорират двойна грешка при подаване и да се започне сканиране с едно кликване на мишката.