Национален телефон 0700 42 555

Новини

Canon представя ново поколение платформа за печат – Canon imageRUNNER ADVANCE

23 септември 2009 Сподели

Canon представя ново поколение платформа за печат – Canon imageRUNNER ADVANCE

Canon imageRUNNER ADVANCE е революционна нова платформа за повишена ефективност, сигурност, намаляване на разходите и по-малко негативно влияние върху околната среда.

Нова серия продукти притежаващи нова платформа и контролер, които предлагат стотици нови възможности, интегрирайки потребностите и желанията на своите клиенти и партньори

Лесна интеграция в най-често използваните офис системи за създаване на истински цифров офис

 

Барселона, 16 септември 2009. Днес, Canon Europe, световен лидер в областта на професионалните и потребителски продукти за обработка на изображения, обяви представянето на Canon imageRUNNER ADVANCE, своята нова многофункционална платформа за печат (MFP). Новата платформа за печат ще бъде въведена с представянето на изцяло нова гама многофункционални устройства за офис и производствен печат.

Новата гама офис устройства включва – серията imageRUNNER ADVANCE C5000 (30/35/45/51 стр./мин.) и серия C7000 (55/65 стр./мин.) – проектирани така, че да отговорят на изискванията и нарастващите потребности на бизнеса в съвременната икономическа обстановка. Подходящи са за организации от всякакви размери, от МСП до големи корпорации, устройствата ще помогнат на компаниите да бъдат по-ефективни чрез лесна интеграция в техния работен процес и документопоток, както и да постигнат по-ниски оперативни разходи, да увеличат сигурността и защитата на документите си и да имат по-малко влияние върху околната среда.

Пол Раунтрии, Маркетинг мениджър, Продуктов мениджмънт и стратегии за Европа, в Canon Europe коментира, “Документите са основата на всяка организация. Компаниите от всякакъв размер използват документи за да обменят идеи, комуникират и поддържат работата или оформят формални договори и споразумения. imageRUNNER ADVANCE представляват наистина многофункционални много-целеви устройства, които познават значимостта на документите за бизнеса. Чрез усъвършенстван печат, обработка и комуникация, imageRUNNER ADVANCE повишава ефективността на бизнес процесите на нашите клиенти и се интегрират без следа в съществуващите вече системи за да създаде истински цифров офис.”

Надграждайки върху успеха на imageRUNNER серията на Canon – спечелила множество награди и вземайки под внимание мнението и препоръките на нашите клиенти и партньори събрани от пряката ни работа с тях, следващото поколение цветни многофункционални печатащи устройства може да се похвали със стотици подобрения. Например, нов усъвършенстван контролер, който предлага повишена производителност чрез по-бърза обработка. Други предимства са първата в индустрията MEAP технология (Многофункционалната вградена платформа за приложения) на Canon и сътрудничеството със водещи софтуерни компании и продукти като Adobe, Microsoft и NTWare, което осигурява веднага пълна интеграция с най-често срещаните офис системи, допринасяйки за подобряването на работната ефективност и сигурност.

imageRUNNER ADVANCE автоматизира натоварени документо процеси за да спомогне за по-високата ефективност на персонала. Новата платформа дава възможност на потребителите да сканират хартиени документи бързо и към множество различни приложения. Въвеждането на много нови формати файлове базирани на потребностите на потребителите, включително Adobe® PDF, Adobe® PDFA1b, Office Open XML и Reader Extensions, прави изключително лесна и без усилия работата на потребителите с всякакви хартиени документи, маркиране и поставяне на бележки, вмъкване на анотации и коментари или запазване и архивиране за дълъг период от време.

Широкият, цветен TFT LCD сензорен дисплей, който е вграден във всяко устройство imageRUNNER ADVANCE, дава възможност на организациите да настройват и персонализират възможностите на устройството и дисплея за своите индивидуални потребности. Потребителите могат да персонализират и ускорят достъпа до най-често използваните функции на устройството съобразно тяхната работа и потребности чрез задаване на автоматизирани функции и процеси за изпълнение с едно докосване.

“Canon постоянно се стреми да произвежда и предлага иновативни устройства, които да помагат за подобряване на работата на нашите клиенти,” продължава Раунтрии. “Платформата imageRUNNER ADVANCE е ново развитие в технологиите за офис печат и управление на документи. Подобрения дизайн, функционалност, както и сътрудничеството с нашите експертни партьори се комбинират, за да създадат една чисто нова архитектура, която предлага по-добри възможности и управление на устройствата, и изключително качество на изображението.”

Серията imageRUNNER ADVANCE предлага повишена защита на документите и отговаря на най-стриктните изисквания и стандарти за сигурност в бранша. Организациите могат да приемат съвкупност от мерки за сигурност, които да отговарят на техните специфични изсквания. Сигурността на усройството може да се постигне чрез персонални карти за идентификация на служителите, и печат на най-близкото или най-удобно устройство, както и чрез отстраняване на твърдия диск. Информацията от изключително ниво на поверителност може да бъде защитена чрез Document Scan Lock Kit, който предлага поставянето на воден знак на отпечатаните документи, и прилагането на Adobe® LiveCycle Rights Management policy server, който контролира достъпа до сканираните PDF документи.

imageRUNNER ADVANCE е проектиран и създаден с мисъл насочена към опазване на природата. Всеки детайл от живота на устойството и документите, които то създава е взет под внимание. Гамата предлага най-високите в индустрията нива на енергийна ефективност, с общо намаляване на въглеродните емисии с до петдесет процента. Новата серия използва био пластмаси в серия от външни части и отговаря на изискванията и е съвместима със стандартите Energy Star и ROHS.

Canon е разработил и нова версия на софтуера iW360 – своето мощно софтуерно решение – за imageRUNNER ADVANCE платформата. Новият iW Desktop дава възможност на потребителя да работи с устройството така, че още по-лесно и от преди да създава професионално изглеждащи документи.

В допълнение на серията imageRUNNER ADVANCE C7000 и C5000 серията, Canon представя imageRUNNER ADVANCE C9000 PRO серия. Тези устройства са насочени към фирмите предлагащи професионални печатни услуги с изисквания за по-малък обем производство спрямо тези на клиентите на imagePRESS.

Серията продукти imageRUNNER ADVANCE ще започне да се предлага в Европа през четвъртото тримесечие на 2009 година.