Национален телефон 0700 42 555

Новини

Лесен за употреба със супер оптично увеличение, апарат за цялото семейство – това е новият фотоапарат Canon PowerShot SX 150IS.

26 септември 2011 Сподели

Лесен за употреба със супер оптично увеличение, апарат за цялото семейство – това е новият фотоапарат Canon PowerShot SX 150IS.

Canon обяви появата на PowerShot SX 150IS – цифров фотоапарат с висока резолюция и увеличение, оборудван с функции, които ви позволяват лесно да запечатате запомнящите се моментите, а също така и да заснемате HD клипове.

PowerShot SX 150IS позволява на всеки член от семейството да покаже своите фотографски умения с невероятното оптично увеличение 12х и резолюция от 14,1 мегапиксела.
С компактен дизайн в три цвята: черен, червен и сребърен, SX 150IS предлага богата гама от функции. Вече можете да заснемате безценните моменти с изключително качество, независимо дали сте на почивка или се наслаждавате на уикенда.

Благодарение на оптичното увеличение 12х може да заснемате групови снимки и пейзажи с широк ъгъл до 28мм, както и на дълги разстояния в близък план благодарение на приближението от 336мм. Новата интелигентна технология Имидж Стабилизатор (IS) намалява размазването на снимките, причинено от разклащането на фотоапарата.

На големият LCD екран 7.5cm (3.0’’) може незабавно да разгледате заснетите снимки и клипове. SX 150IS ви позволява да заснемете клипове в 720p HD качество със стерео звук. Специалният бутон за записване на клипове позволява бързото превключване от режим за снимки към режим HD видео. Също така може да заснемате клипове във формат Apple iFrame които не изисква софтуер на Apple за транскодиране.
Като допълнение, PowerShot SX150 IS ще бъде съвместим с HF-DC2 - нова мощна външна светкавица, която може да се използва като допълнение на вградената светкавица.

Основни функции на IXUS 150IS:

  • 12x оптично увеличение, 28мм широкоъгълен обектив. Интелигентен стабилизатор на изображението
  • 14,1 мегапиксела
  • Режими „Smart Auto” и „Easy” които улавят 32 сцени
  • 7.5cm (3.0’’) LCD дисплей
  • HD видео със стерео звук
  • Творчески режими и режим „МИНИАТЮРА”
  • iFrame видео клипове
  • Полезни съвети