Национален телефон 0700 42 555

Новини

Canon обяви появата на новият мастилено-струен принтер PIXMA iP 4950

23 август 2011 Сподели

Canon обяви появата на новият мастилено-струен принтер PIXMA iP 4950

PIXMA iP4950 е първият продукт от "Есенната колекция" на Canon. Устройството има скорост на печат от 12,5 ipm (Ч/Б) и 9,3 ipm (цветно) при резолюция 9600 x 2400 dpi.

Други полезни функции на устройството:

Автоматичен дуплекс - Функцията автоматичен дуплекс означава. че устройството автоматично принтира двустранно.

Auto Photo Fix II - Системата Auto Photo Fix II анализира и коригира цифровите снимки, използвайки Multi-zone Exposure Correction и дава изключителни резултати при печат дори при недостатъчно експонирани снимки. При портрети и предмети, лицата автоматично се засичат и се прилагат корекции на цвета на кожата, тоновете и яркостта. При пейзажни снимки, акцентът се поставя върху оптимизиране на контраста и наситеността. Когато снимката съдържа лица и пейзажи, технологията автоматично балансира и двете зони.

ChromaLife100 е система, която комбинира FINE технологията на Canon с оригинални фотохартии и мастила на Canon, като осигурява дълготрайни и красиви снимки.
Устройството поддържа функция за директно отпечатване от диск, което означава, че можете да отпечатвате директно от CD, DVD и Blu-ray® носители.

Easy-PhotoPrint EX е софтуер за отпечатване на разнообразни снимки, календари и албуми. Easy-PhotoPrint EX предлага директен достъп до високо качество, публично достъпни снимки от Flickr ®, която позволява на потребителите да търсят изображения с помощта на ключови думи и да ги отпечатват.

Easy-WebPrint EX е приложение, което улеснява потребителите, като им позволява да изберат отделен ключов раздел от уеб страница и да го прикачат към документ за печат.

ECO информация
Устройството предлага информация на потребителите за спестените хартия и отделен CO2 при използването автоматичен двустранно печат.

Full HD Movie Print
Full HD Movie Print е функция, която позволява на потребителите да отпечатват отделни кадри от full HD филми от избрани Canon Digital SLRs (ЕОS) или Canon Digital Still фотоапарати. Софтуера позволява увеличаване на разделителната способност и намаляване на шума, което е полезна функция при кадри с намалена светлина.
Full HD Movie Print е ъпгрейдван и потребителите сега могат да прилагат творчески ефекти към техните образи, включително да комбинират рамки, за да се придаде усещане за движение на отпечатаните снимки.
FINE е уникален процес на Canon за производството на печатащите глави, който използва нанотехнологиите за постигане на много прецизни резултати. Всички секции на печатащата глава са разработени чрез фотолитографски процес с полупроводникова експонираща система, което гарантира, че размерите на дюзите, отворите за впръскване на мастило и нагревателите са позиционирани с изключителни голяма прецизност. Това позволява впръскването на точното количество мастило на точното място.

Solution Menu EX
Solution Menu EX е нова стартовата точка за достъп до функциите и решения на PIXMA устройства. Тя използва лесно разпознаваеми икони, за да направи навигацията за софтуера и функциите възможно най-интуитивни за потребителя. Има и десктоп допълнение, което позволява персонализиране на дисплея за индивидуалните нужди на потребителите.