Национален телефон 0700 50 755

Новини

Aficio™SP 1210N е новият компактен черно-бял лазерен принтер на Ricoh

16 август 2011 Сподели

Aficio™SP 1210N е новият компактен черно-бял лазерен принтер на Ricoh

Холандия, Август 2011 – Ricoh Европа обяви появата на нов черно-бял лазерен принтер Aficio SP 1210N. Това компактно устройство е идеална инвестиция за малките офиси с малък обем на печат при ниски разходи.

Aficio™SP 1210N е бърз и продуктивен черно-бял лазерен принтер. Нужни са му само 18 секунди да загрее и да произведе първото копие за по-малко от 10 секунди. Освен това отпечатва със скорост от 22 страници в минута с което подобрява продуктивността. Този принтер е достъпна инвестиция за малките офиси благодарение на ниските разходи и функции като висока продуктивност и дълъг живот на тонера.

Устройството поддържа широка гама от формати, като A4, A5, A6, B5 и писма. Може да поема обикновена и рециклирана хартия до 163 g/m², както и прозрачно фолио.

Лесният за употреба контролен панел дава ясни инструкции за потребителя, включително и ръководство за инсталация и поддръжка на 14 езика. Захранването с хартия става лесно, благодарение на предната касета за зареждане на хартията. Тонерът се подменя бързо и лесно. SP 1210N позволява безпроблемна мрежова интеграция, благодарение на стандартна мрежова карта.

Намаляването на въздействието върху околната среда е основен фокус за всички продукти на Ricoh. Aficio™SP 1210N има много функции, като ниска консумация на енергия, малко време за загряване и повишен живот на тонера с които намалява влиянието върху околната среда и спестява разходи. Освен това продуктите на Ricoh са съвместими с Energy Star, което означава, че изпускат по-малко количество CO2.

Aficio™SP 1210N е последното попълнение в богатата гама от дигитално офис оборудване на Ricoh. В момента Ricoh произвежда една от най-широките гами от принтери, копирни машини, факсове и мултифункционални устройства, както и модерни софтуерни решения.