Национален телефон 0700 42 555

Новини

Ricoh получи престижен сертификат за сигурност

08 юни 2011 Сподели

Ricoh получи престижен сертификат за сигурност

Ricoh Европа, специализирана в офис решенията, управлението на документи и производство на печат, получи признание за сигурност в технологията и дизайна на своите продукти.

Ricoh получи сертификата „Common Criteria в съответствие с IEEE 2600.1” за мултифункционалните принтери - MP2851, Aficio MP 3351, Aficio MP4001 and Aficio MP 5001. Сертификатът е международен стандарт за сигурността на IT продуктите и удостоверява, че функциите за сигурност отговарят на най-високите стандарти. Сертификата оценява процесите проектиране, производство и доставка на съответните устройства.

Оливиер Вриесендорп – Директор Продуктов Маркетинг на Ricoh Европа, споделя: „Сертификата „Common Criteria” е признание към Ricoh за постоянния стремеж да осигури сигурност при управление на документите в офисите работещи със секретна информация. Няма съмнение, че бизнесът днес все повече осъзнават необходимостта от защита на данните съхранявани в офис техниката, ето защо ние в Ricoh се стремим да подсигурим спокойствие на клиентите докато използват нашите продукти”.

Aficio MP2851, Aficio MP 3351, Aficio MP4001 and Aficio MP 5001 са първите модели сертифицирани в световен мащаб.