Национален телефон 0700 42 555

Новини

Ricoh беше избран за една от Най-Етичните Световни Компании на 2009 година

23 април 2009 Сподели

Ricoh беше избран за една от Най-Етичните Световни Компании на 2009 година

RICOH си спечели желаното място в списъка, като прекрачи отвъд законните минимуми, представяйки новаторски идей за да спечели публиката и да даде пример на съперниците си какво е необходимо за да бъдеш етичен лидер.

За RICOH е чест да бъде наречен една от Световните Етични Компании, валидирайки нашето обещание да отвърдим солидна етична среда в нашата корпорация," споделя Марико Азума, Главен Мениджър на CSR. “Нашето ръководство е посветено на предаването на важността на етиката, като сериозана част от ръководенето на бизнеса и ние се стремим да осигурим на всички наши служители запзаване на високите стандарти които сме изградили за себе си."

Това е трета година която „Етисфера” (Ethisphere), посвещава на създаването, развитието и споделянето на наи-добрите практики в бизнес етиката, корпоративна социална отговорност, анти-корупция и устойчиво развитие, е побликувало WME позиции, които се появяват в списанието на “Етисфера” (Ethisphere) издание Q1.

Чрез строг процес на оценяване, изследователите и анализаторите на “Етисфера” (Ethisphere) разгледаха повече от 10,000 компании докато определят финалистите.

“RICOH доказа, че е един от световните лидери в поддържането на високи етични стандарти, което е истинско качество в неговия отрасъл, особено при неетичните бизнес действия и решения, обхванали ежедневните рекламни заглавия, споделя Алекс Бригам, Изпълнителен Директор на института “Етисфера” (Ethisphere). “Конкурсът за Най-етична Световна Компания тази година беше много силен и ние аплодираме RICOH за това че успя да се изкачи до върха. RICOH признава, че да си етичен не е единственото прявилно нещо, което прави, той също така разчита на добрата бизнес практика, водеща до повече успешни и полезни операции."