Национален телефон 0700 50 755

Новини

Canon DR-3010C - Скенер с подобрен софтуер и по-висока скорост за по-голяма продуктивност!

14 декември 2010 Сподели

Canon DR-3010C - Скенер с подобрен софтуер и по-висока скорост за по-голяма продуктивност!

Canon Европа обяви пускането на подобреният с imageFORMULA скенер DR-3010C, работещ 30% по-бързо. Също така скенера се предлага с подобрен софтуер, осигуряващ на клиентите по-голяма стойност и производителност, без увеличаване на разходите.

Подобрения скенер DR-3010C е с увеличена скорост - 40 стр./мин.

Работата на потребителя става по-лесна и по-удобна с включения софтуер CaptureOnTouch.

Допълнителния софтуер предоставя на потребителите повече гъвкавост и по-голяма ефективност.

Компактния и подобрен DR-3010C може да сканира със скорост от 40 стр./мин. (Ч&Б) в сравнение със старата версия, която сканира със скорост 30 стр./мин.
Същата скорост и ниво на изпълнение се поддържа дори при сканиране с 300 dpi резолюция, която често се изисква при сканиране на OCR.

DR-3010C е позициониран в групата „скенери за работни групи” на Canon. Той предлага високоскоростна, надеждна работа, лесен е за ползване и е с компактен дизайн. DR-3010C перфектно се справя и с двете мисии интензивно сканиране на документи и най-обикновени задачи; Тези приложения най-често се срещат в натоварени офис отдели, както и в офиси на компании от секторите финанси, застраховане, транспорт, правни, министерства и здравеопазване.

Новата версия на DR-3010C включва лесен за употреба софтуер CaptureOnTouch, проектиран да улесни процеса на сканиране за потребителя, а също така предлага и полезни опции за изпращане и разпространение на файлове.

„Patch code” разделението също е възможно с новия софтуер, позволявайки на потребителите да спестят време с ‘on-the-fly’ партидно разделение на документи. Друга нова функция на DR-3010C включва възможността за сканиране на документи с дължина до 3 метра. Новите подобрения позволяват едновременното създаване на цветни и черно-бели изображения.

DR-3010C има работно натоварване от 3000 сканирания на ден и 50% повече енергийна ефективност. Представения наскоро модул „Flatbed 101 Scanner Unit”, може да се свърже чрез USB към DR-3010C за да сканира книги или други подвързани документи.

Новият модел на DR-3010C ще се предлага на пазара от Декември 2010.