Национален телефон 0700 42 555

Новини

Роджър Федерер получи наградата „Любимец на публиката”, предоставена от Ricoh на финалите ATP World Tour.com в Лондон

25 ноември 2010 Сподели

Роджър Федерер получи наградата „Любимец на публиката”, предоставена от Ricoh на финалите ATP World Tour.com в Лондон

Лондон 23, Ноември 2010 - Ricoh Европа, специалист в офис решенията, управление на документи и производствен печат, връчи на Роджър Федерер наградата „Любимец на публиката” след първия му мач на финалите ATP World Tour в Лондон.

Наградата, спонсорирана от Ricoh е резултат от онлайн гласуване на фенове от цял свят. Това е осма поредна година в която Роджър Федерер получава наградата „Любимец на публиката”, демонстрирайки огромната си популярност.

Предоставяйки наградата Хавиер Диаз-Агуайър, Директор „Корпоративни Комуникации” в Ricoh Европа сподели: „Роджър е вдъхновение за своите фенове, показвайки знания и иновации в своята игра за постигане на успех. Ние от Ricoh сме горди да дадем тази награда на човек споделя същите ценност като нас, който се стреми към съвършенство във всеки един момент”.

Получавайки наградата Федерер сподели: „Искам да благодаря на моите фенове, за това че отново гласуваха за мен. Феновете ме вдъхновяват да играя тази невероятна игра”.

Ricoh е Платинен Партньор и Официален Доставчик на офис решения на ATP World Tour. Ricoh предлага най-съвременните услуги за управление на документи, с цел оптимизиране на дейностите свързани с печат по време на турнира.