Национален телефон 0700 42 555

Новини

IDC MarketScape нарече Ricoh лидер в управлението на печата и документообслужването за четвърти път

18 септември 2014 Сподели

IDC MarketScape нарече Ricoh лидер в управлението на печата  и документообслужването за четвърти път

На 16 септември 2014г. в Токио, Ricoh отново спечели лидерска позиция в световното управление на печата и документообслужването според “IDC MarketScape: Worldwide Managed Print and Document Services 2014 Hardcopy Vendor Assessment — Focus on Managed Workflow Services”. Основните причини, които са допринесли за позиционирането на Ricoh е широката продуктова гама, висококвалифицираните специалисти и специфичните решения за индустрията. В допълнение, докладът показва и уникалната комбинация от патентовани средства, които позволяват сложна оценка на работния процес. В доклада е направен малко по-различен фокус от предходни години. През 2014 IDC MarketScape надхвърля управлението на документния печат, за да извърши анализ на бизнес процесите, включително моделиране, картографиране, дизайн и ре-инженеринг на интензитета на документите в бизнеса.

Вицепрезидентът на Ricoh - Холи Мусколино, казва че проектите на Ricoh се изпълняват в сътрудничесто, което дава допълнителни възможности, които да бъдат съобразени изцяло с нуждите на клиента. Въз основа това, става и израстването на екипа им от специалисти в производството и технологията на специфичния работен процес, за да може Ricoh да бъде добре позиционирана и да може да помогне предприятията да подобрят своите бизнес процеси.

Според същият доклад, "управлението на печата и документообслужването (което Ricoh нарича Managed Document Services - управление на документното обслужване или MDS), напомня на преден план за стратегията на Ricoh, но компанията надхвърля границите на MDS, като включва разнообразие от услуги, които проникват в предприятието, подобряват ефективността и намаляват разхода на операциите".

Генералният директор на Ricoh - Уоши Сасаки, казва че тяхната лидерска позиция в IDC е резултат дължащ се изцяло на тяхните клиенти. Високите оценки, които получават от клиенти и партньорите си са доказателство за техния подход - да помагат на клиентите, да елиминират болезнените точки и да се развиват в нов свят на работа.

В допълнение на най-новия доклад на IDC, Ricoh бе наречен и лидер в Световното управление на документния печат. Ricoh е и глобален лидер в MPS за трета поредна година в доклада от Quocirca озаглавен "Managed Print Services (MPS) Landscape, 2014". Gartner също са позиционирали Ricoh в лидерските места на техният годишен доклад “Magic Quadrant for Managed Print Services Worldwide” 2013. В допълнение, Gartner класира Ricoh в топ три на "Competitive Landscape: Managed Print Services, Worldwide” за 2013г., за очакваните световни приходи директно от MPS.


За повече информация можете да посетите www.ricoh.co.uk/