Национален телефон 0700 42 555

Новини

Canon представи нови продукти на Photokina 2014

15 септември 2014 Сподели

Canon представи нови продукти на Photokina 2014

EOS 7D Mark II - Напълно обновен, модела предлага всички характеристики на своя предшественик - и много повече. Произведен за да улови бързите моменти от  живота, със своите 10 кадъра в секунда (FPS), без спад в резолюцията, EOS 7D Mark II задава нов еталон за наелектризираща скорост и сила. Фотоапаратът е оборудван с 20,2 мегапикселовCMOS APS-C фотосензор, два процесора DIGIC 6 за обработка на изображението, има чувствителност до 51200 ISO единици. Устройството разполага с тих режим на фотографиране със скорост на серийно фотографиране до 5 кадъра в секунда. EOS 7D Mark II разполага с 65 точкова система за автоматично фокусиране и превключвател на автофокуса за заснемане на висококачествено видео, като в този режим апаратът работи като видеокамера. Възможно е настройване на скоростта на автоматичното фокусиране и 5 нива за проследяване на обектите при заснемане на видео. Допълнително, модела може да заснема 1080p видео със скорост 60 кадъра в секунда, което може да се записва с MP4 или MOV компресия на карта памет, а изображението в некомпресиран вид се подава на HDMI порта.

 Основни предимства на EOS 7D Mark II:
• Заснемане на мимолетни моменти, без значение колко бързо действате,
• Ще бъдете горди да покажете направените от Вас качествени изображения,
• Приспособим и адаптивен към начина, по който искате да работите,
• Имате възможност да се запознаете се нови нива на "камерното творчество",
• Можете да поставите вашето въображение на големия екран, с филмово качество.

 

 PowerShot G7 X - модела разполага с High-Sensitivity CMOS 20,2 мегапикселов сензор, като чувствителността е в диапазона 125-12800 ISO единици. Обективът PowerShot G7 X позволява 4,2-кратно оптично увеличение, еквивалентно фокусно разстояние 24-100 милиметра и светлосила f/1,8-2,8. Вграденият оптичен стабилизатор на изображението компенсира трептенето на апарата, а системата за автоматично фокусиране е изградена от 31 точки. С помощта на графичния процесор DIGIC 6 е възможно серийно фотографиране със скорост до 6,5 кадъра в секунда.Canon PowerShot G7 X позволява записа на 1920х1080 видео със скорост 60 кадъра в секунда плюс стерео звук. Апаратът разполага със слот за SD/SDHC/SDXC карти памет и micro-HDMI порт. 3-инчовият дисплей с резолюция 1,04 милиона пиксела може да се завърта на 180°, а Wi-Fi и NFC модулите могат да се използват за прехвърляне на заснетия материал към външна компютърна система.

Същевременно с продължаващата еволюция на irista, ще бъдат увеличени и възможностите на устройствата.
От декември, работата на потребителя ще бъде оптимизиранаще за IOS и Android таблети, отразявайки PC функционалност irista, но с интерфейс, предназначен за гледане на графични библиотеки безпроблемно на най-популярните таблети. Освен това ще има вече Adobe ™ Lightoom интеграция, която позволява на потребителите директно да качва и синхронизира на Lightroom редактора в irista. От Коледа, ще можете да използвате вашата библиотека, съхранена в irista за да създавате и поръчвате зашеметяващи Canon качествени фото книги. В допълнение към създаването на Фотоалбуми, ще има и опция да отпечатате вашите снимки директно от irista.

Повече информация за irista можете да получите на: www.irista.com/

 

PowerShot SX60 HS - моделът има обектив с 65-кратно увеличение в диапазона 21-1365 мм и усъвършенствана система за стабилизация, която обединява оптика и софтуер. Максимално отворената диафрагма достига стойност f/3,4 в широкоъгълен режим и f/6,5 при максимално увеличение. SX60 HS е оборудван с 16,1-мегапикселов CMOS сенсор с диагонал 1/2,3 инча и последно поколение процесор Digic 6 за обработка на изображения. Фотопаратът има също функция за разпознаване на лица и следящ автофокус, при активиране на който скоростта на снимане достига 6,4 кадъра в секунда. Моделът поддържа RAW формат, може да записва видео с резолюция Full HD 1080/60p със стереозвук и разполага с отделен порт за включване на външен микрофон. Вграденият Wi-Fi модул позволява безжично предаване на заснетите изображения и видео, а NFC модулът осигурява лесно свързване на фотоапарата към Android устройства. За удобство на потребителите е предвиден не само 3-инчов LCD екран с резолюция 0,922 мегапиксела, но и електронен визьор със същата резолюция. Ръчното снимане с 65-кратен зум не е лесна задача, поради което Canon предлага редица помощни технологии, като например Zoom Framing Assist и Zoom Memory. Режимът Smart Auto пък самостоятелно подбира оптималната от 58 готови настройки за статични снимки и една от 21 настройки за видео.

       

EF 400mm f/4 DO IS II USM - е най-новият супер-телефото обектив на Canon, идеален за фотографи, които се нуждаят от по-компактен и лек дизайн без компромис по отношение на обсега. Той разполага с уникална технология трето поколение на Canon Diffractive Optic и изцяло преработена оптична структура, за зашеметяващи резултати, независимо дали снимате дивата природа, спорт или новини.

 

 

EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM - е нов 24-105mm вариообектив. Създаден за оптимална производителност, като се използва в комбинация с Canon’s пълноформатен DSLRs, той предлага гъвкав обхват на мащабиране, за да се обхване по-разнообразен брой сцени с добавена възможност за спокойно и гладко фокусиране, благодарение на STM и технология за стабилизиране на изображението.

EF-S 24mm f/2.8 STM - е първият 24 милиметър EF-S "палачинка" обектив на Canon - с преносим и лек дизайн, той е идеален за документиране на красотата на града, докато пътувате или за да направите фотография на любимите си хора на специално събития.

Повече информация за тези продукти, можете да получите на: http://www.canon-europe.com/About_Us/Press_Centre/product_information/cameras_accessories/