Canon Accredited Partner

Национален телефон 0700 42 555

Новини

Canon представи нови продукти на Photokina 2014

15 септември 2014 Сподели

Canon представи нови продукти на Photokina 2014

EOS 7D Mark II - Напълно обновен, модела предлага всички характеристики на своя предшественик - и много повече. Произведен за да улови бързите моменти от  живота, със своите 10 кадъра в секунда (FPS), без спад в резолюцията, EOS 7D Mark II задава нов еталон за наелектризираща скорост и сила. Фотоапаратът е оборудван с 20,2 мегапикселовCMOS APS-C фотосензор, два процесора DIGIC 6 за обработка на изображението, има чувствителност до 51200 ISO единици. Устройството разполага с тих режим на фотографиране със скорост на серийно фотографиране до 5 кадъра в секунда. EOS 7D Mark II разполага с 65 точкова система за автоматично фокусиране и превключвател на автофокуса за заснемане на висококачествено видео, като в този режим апаратът работи като видеокамера. Възможно е настройване на скоростта на автоматичното фокусиране и 5 нива за проследяване на обектите при заснемане на видео. Допълнително, модела може да заснема 1080p видео със скорост 60 кадъра в секунда, което може да се записва с MP4 или MOV компресия на карта памет, а изображението в некомпресиран вид се подава на HDMI порта.

 Основни предимства на EOS 7D Mark II:
• Заснемане на мимолетни моменти, без значение колко бързо действате,
• Ще бъдете горди да покажете направените от Вас качествени изображения,
• Приспособим и адаптивен към начина, по който искате да работите,
• Имате възможност да се запознаете се нови нива на "камерното творчество",
• Можете да поставите вашето въображение на големия екран, с филмово качество.

 

 PowerShot G7 X - модела разполага с High-Sensitivity CMOS 20,2 мегапикселов сензор, като чувствителността е в диапазона 125-12800 ISO единици. Обективът PowerShot G7 X позволява 4,2-кратно оптично увеличение, еквивалентно фокусно разстояние 24-100 милиметра и светлосила f/1,8-2,8. Вграденият оптичен стабилизатор на изображението компенсира трептенето на апарата, а системата за автоматично фокусиране е изградена от 31 точки. С помощта на графичния процесор DIGIC 6 е възможно серийно фотографиране със скорост до 6,5 кадъра в секунда.Canon PowerShot G7 X позволява записа на 1920х1080 видео със скорост 60 кадъра в секунда плюс стерео звук. Апаратът разполага със слот за SD/SDHC/SDXC карти памет и micro-HDMI порт. 3-инчовият дисплей с резолюция 1,04 милиона пиксела може да се завърта на 180°, а Wi-Fi и NFC модулите могат да се използват за прехвърляне на заснетия материал към външна компютърна система.

Същевременно с продължаващата еволюция на irista, ще бъдат увеличени и възможностите на устройствата.
От декември, работата на потребителя ще бъде оптимизиранаще за IOS и Android таблети, отразявайки PC функционалност irista, но с интерфейс, предназначен за гледане на графични библиотеки безпроблемно на най-популярните таблети. Освен това ще има вече Adobe ™ Lightoom интеграция, която позволява на потребителите директно да качва и синхронизира на Lightroom редактора в irista. От Коледа, ще можете да използвате вашата библиотека, съхранена в irista за да създавате и поръчвате зашеметяващи Canon качествени фото книги. В допълнение към създаването на Фотоалбуми, ще има и опция да отпечатате вашите снимки директно от irista.

Повече информация за irista можете да получите на: www.irista.com/

 

PowerShot SX60 HS - моделът има обектив с 65-кратно увеличение в диапазона 21-1365 мм и усъвършенствана система за стабилизация, която обединява оптика и софтуер. Максимално отворената диафрагма достига стойност f/3,4 в широкоъгълен режим и f/6,5 при максимално увеличение. SX60 HS е оборудван с 16,1-мегапикселов CMOS сенсор с диагонал 1/2,3 инча и последно поколение процесор Digic 6 за обработка на изображения. Фотопаратът има също функция за разпознаване на лица и следящ автофокус, при активиране на който скоростта на снимане достига 6,4 кадъра в секунда. Моделът поддържа RAW формат, може да записва видео с резолюция Full HD 1080/60p със стереозвук и разполага с отделен порт за включване на външен микрофон. Вграденият Wi-Fi модул позволява безжично предаване на заснетите изображения и видео, а NFC модулът осигурява лесно свързване на фотоапарата към Android устройства. За удобство на потребителите е предвиден не само 3-инчов LCD екран с резолюция 0,922 мегапиксела, но и електронен визьор със същата резолюция. Ръчното снимане с 65-кратен зум не е лесна задача, поради което Canon предлага редица помощни технологии, като например Zoom Framing Assist и Zoom Memory. Режимът Smart Auto пък самостоятелно подбира оптималната от 58 готови настройки за статични снимки и една от 21 настройки за видео.

       

EF 400mm f/4 DO IS II USM - е най-новият супер-телефото обектив на Canon, идеален за фотографи, които се нуждаят от по-компактен и лек дизайн без компромис по отношение на обсега. Той разполага с уникална технология трето поколение на Canon Diffractive Optic и изцяло преработена оптична структура, за зашеметяващи резултати, независимо дали снимате дивата природа, спорт или новини.

 

 

EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM - е нов 24-105mm вариообектив. Създаден за оптимална производителност, като се използва в комбинация с Canon’s пълноформатен DSLRs, той предлага гъвкав обхват на мащабиране, за да се обхване по-разнообразен брой сцени с добавена възможност за спокойно и гладко фокусиране, благодарение на STM и технология за стабилизиране на изображението.

EF-S 24mm f/2.8 STM - е първият 24 милиметър EF-S "палачинка" обектив на Canon - с преносим и лек дизайн, той е идеален за документиране на красотата на града, докато пътувате или за да направите фотография на любимите си хора на специално събития.

Повече информация за тези продукти, можете да получите на: http://www.canon-europe.com/About_Us/Press_Centre/product_information/cameras_accessories/