Национален телефон 0700 42 555

Новини

Двайсет години лидер на пазара на офис техника в България

26 май 2010 Сподели

Двайсет години лидер на пазара на офис техника в България

"Кантек" е една от първите фирми на българския ИТ пазар. Създадохме я преди 20 години, за да отговорим на острата нужда на прохождащия в страната ни частен бизнес от качествена, на най-високо ниво офис техника. Затова още при основаването на фирмата възприехме за девиз посланието "Сериозна техника от сериозна фирма". През годините нито за момент не се отклонихме от така поставената си цел, което е и една от причините през всички тези години "Кантек" да бъде неизменно сред лидерите, определящи нивото на пазара на офис техника в България.

Под сериозна техника ние разбираме продуктите на най-добрите световни производители. Затова още при създаването си "Кантек" започна да проправя в България пътя на световния лидер Canon, а продуктите на японския гигант изиграха голяма роля в прохождането на българския бизнес. И днес фирмата ни е единственият Authorized Solution Silver Partner на Canon в България.

По-късно вложихме своите знания, умения и изграден авторитет, за да наложим продуктите на друг гигант от световна величина в дигиталните печатащи и сканиращи устройства – японската компания Ricoh. Тя ни избра и досега отдава безрезервното си предпочитание на "Кантек", който е единствен дистрибутор за България. За да предлагаме комплексно обслужване при обзавеждането на всеки офис с най-висок клас техника по същия начин работим и предлагаме продуктите и на други утвърдени в своята област, предимно при довършителните процеси в обработката на документи, световни производители като 3M, Renz, Ideal, GBC, ACCO, Avery, DELL и др.

Разбирането ни за "сериозна фирма" означава също така сериозен подход в предлагането на техниката и нейното сервизно обслужване. Изградихме колектив от висококвалифицирани и мотивирани служители, разполагаме със сервизни бази и мобилни групи във всички по-големи градове на страната, от години вече успешно предлагаме дистанционна диагностика на техниката на нашите клиенти. Поредната стъпка, с която защитаваме своя девиз "Сериозна техника от сериозна фирма" е успешно внедрената преди 9 години и функционираща до днес система за управление на качеството в съответствие с изискванията на стандарта БДС EN ISO 9001.

20 години Кантек

Като сериозна фирма ние предлагаме на клиентите си не само едни или други продукти, ние им предлагаме цялостно обслужване, включително експертна помощ за оптимизиране на организацията при обработката на документите, която да сведе до минимум техните разходи.

20 години ежедневно доказваме, че "Кантек" е сериознa фирма и което е най-важното – именно така ни възприемат и над осемте хиляди клиенти, които редовно обслужваме. Взаимното доверие е гаранцията за техния и за нашия успех.

20 години Кантек

Затова никога не забравяме и неизменно отстояваме пътеводния си девиз:
"Сериозна техника от сериозна фирма".

20 години Кантек

20 години Кантек