Национален телефон 0700 42 555

Новини

Ricoh обяви появата на нови A4 формат, бързи, достъпни, мултифункционални решения Aficio MP 201F/MP201SPF

07 март 2011 Сподели

Ricoh обяви появата на нови A4 формат, бързи, достъпни, мултифункционални решения Aficio MP 201F/MP201SPF

Ricoh Европа обяви появата на новите мултифункционални машини Aficio MP 201F/MP201SPF. Новите MP 201F/MP201SPF задоволяват широк кръг от нужди. И двете машини предлагат изключително рентабилна функционалност като копир и факс, а MP201SPF е с вграден принтер и скенер. Също така MP201SPF е съвместим със софтуерните решения на Ricoh, които са проектирани да оптимизират обработката на документи. Тези мултифункционални устройства спестяват време и комбинират всички функционалности, от които се нуждае съвременния потребител.

Устройствата са надеждни, съобразени с тенденциите за опазване на околната среда, които спестяват енергия и намаляват експлоатационните разходи. Със скорост на печат от 20 страници в минута и 7.5 секунди време за отпечатване на първо копие, устройствата предлагат бързина и подобряване на производителността. Компактният дизайн на Aficio MP 201F/MP201SPF е предимство за малките офиси.

Функциите на Aficio MP 201SPF могат да се персонализират, което позволява на всяка работна група да работи по свой собствен начин. Потребителите могат да създават свои собствени вградени приложения, използвайки софтуера на Ricoh, Development Kit. MP 201SPF също така включва функция за идентификация на мрежовия потребител и филтриране на IP адреси, което запазва конфиденциалността на документите.
Богатите на функции Aficio MP 201F/MP201SPF са лесни за инсталиране и употреба. Всички функции са достъпни благодарение на четири-редов контролен панел на дисплея. Тези нови мултифункционални устройства са последното попълнение към богата гама от офис оборудване на Ricoh.