ФОКУСИРАЙТЕ СЕ ВЪРХУ БИЗНЕСА СИ

С eService за Canon imagePROGRAF

Съсредоточете се върху управлението на Вашия бизнес и ни позволете да се погрижим за Вашия плотер. С програмата eService плащате само за мастилата, които консумирате.
Всичко останало е включено.

Пет ключови предимства на eService за Canon imagePROGRAF:

Плащате само за мастилото, което използвате!

Плащате само за мастилото, което използвате! Винаги плащате фиксирана цена за количеството мастило, което използвате.

Всичко е включено!

Всичко е включено! Не се притеснявайте за мастилата, резервните части и поддръжката на място. Ние предварително ще получим известие, ако нещо има нужда от замяна и нашият екип ще се погрижи за това.

Защитен отдалечен мониторинг!

Защитен отдалечен мониторинг! Когато Вашият плотер е свързан към защитена облачна услуга, ние можем да следим статуса му и да реагираме при възникнал проблем, предоставяйки навременни сервиз или поддръжка.

Никога не оставате без мастило!

Никога не оставате без мастило! Благодарение на мониторинга на Вашия плотер в реално време и на системата за известия, ние следим нивата на мастилото и при необходимост веднага изпращаме нови консумативи, за да ги получавате винаги навреме.

Висококачествена поддръжка, за работа без притеснение!

Висококачествена поддръжка, за работа без притеснение! С програмата Canon eService, ще имате спокойствие, за да се фокусирате върху бизнеса си и да не се притеснявате, дали в плотера Ви има достатъчно мастило за да свърши работата си.

Имате нужда от конкретна информация?

Свържете се с нас

Изберете Canon eService план, според Вашите нужди.

Абонаментните планове на Canon eService са създадени според обема на печат, който нуждите Ви генерират. Колкото повече печатате, толкова по-ниска е цената на милилитър мастило. Според Вашите нужди програмата може да включва и наем на плотер.

eService планове за серия плотери Canon imagePROGRAF TM.

eService планове за серия плотери Canon imagePROGRAF TX.

Имате нужда от конкретна информация?

Свържете се с нас