Canon Accredited Partner

Национален телефон 0700 42 555

Промоции

Промоции Кантек

За фирмата

История

Фирма Кантек e българска търговска фирма, основана през 1990 г. в София. За годините на своята дейност тя завоюва и утвърди лидерската си позиция на пазара на офис оборудване. Кантек предлага на своите клиенти перфектно търговско и сервизно обслужване, качествена и доказана офис техника от световноизвестни търговски марки, оригинални консумативи на преференциални цени и складови наличности.

Фирмата изцяло покрива територията на България със дилърската си мрежа и 10-те търговско-сервизни бази, в които работят над 100 служители, като е в състояние да отговори на потребителските нужди по всяко време и навсякъде. Кантек е спечелила доверието на над 8000 български корпоративни клиенти, частни компании и държавни учреждения.

Основни направления в дейността на фирмата:

  • Търговска дейност - Продажба на офис техника и оригинални консумативи
  • Сервизна дейност - Перфектен гаранционен и следгаранционен сервиз на продаваната офис техника

Философията на Кантек

Кантек предлага не само продукти, а продукти заедно с ноу-хау и пълен сервиз.

Девиз на Кантек

От създаването си фирмата работи, защитавайки своя девиз: Сериозна техника от сериозна фирма. След толкова години работа вярваме, че това не е просто рекламен девиз, а наша визитна картичка - на една българска фирма, доказала правото си да е сред водещите на българския пазар.

Международни контакти

Основните партньори, с които Кантек има дългогодишни търговски взаимоотношения и от които внася качествени и високотехнологични продукти, са световните гиганти Ricoh, Ideal, Renz, ReCo, Imageware, Canon, Avery, Therefore, Equitrac, Uniflow.

С грижа за клиента

Стремежът, доказван ежедневно от всички работещи в Кантек е, да се съхрани традицията на доброто обслужване, като максимално се отговаря на изискванията на клиентите и навременно им се предлагат най-новите продукти и услуги.

Въпреки мащабите на постигнатото от Кантек, ние сме убедени, че най-точният показател за всяка сериозна фирма е доверието на клиентите. С идеята да съхрани спечеленото доверие, Кантек защити изискванията на интегрираната система за управление по стандартите ISO 27001, ISO 20000-1, ISO 9001, ISO 14001 и OHSAS 18001.